Nagyformátumú nyomtatás

Professzionális eszközeinkkel vállalunk szinte bármilyen nyomtatási feladatot az egész ország területére kiszállítással, akár kihelyezéssel.

 • Öntapadós fólia

  Dekorációs matricák BÁRMILYEN felületre. Kültér, beltér, autó, kirakat, rövid, vagy hosszú távra, akár többször újrapozícionálással, vagy rövid időn belül nyom nélkül történő eltávolítással, akár laminálással is.

 • Molinó

  A molinó napjaink egyre közkedveltebb reklámeszköze, mely számos előnyével és költséghatékonyságával magyarázható.
  Míg korábban csupán rendezvények és koncertek hirdetőeszköze volt, ma már vállalkozások, termékek, szolgáltatások népszerűsítője, és akár cégtáblákat, reklámtáblákat is helyettesíthet.

 • Tábla

  2 / 3 / 5 / 8mm-es habosított PVC-re kasírozott táblát ajánlunk rövid / középtávú felhasználásra, míg nagyobb igénybevétel, illetve hosszabb élettartam érdekében válassz dibond lemez alapú táblát, mely nem deformálódik, és lényegesen szilárdabb, mint a PVC.

  A tábla nyomatát igény szerint lamináljuk, megóvva ezáltal a fizikai sérülésektől.

 • Mesh háló

  A standard molinó kiváló tulajdonságainak köszönhetően a mesh háló is egy kedvelt eszköz hirdetések elhelyezésére.
  Ajánljuk kültérre, ahol nagyobb szélterhelés várható, apró lyukas felületén ugyanis valamennyi levegő átáramlik.
  Praktikus, könnyen kezelhető reklámeszköz, elegáns, professzionális megjelenést biztosít.

 • Világító doboz

  LED világítással szerelt világító reklámtábla, cégtábla. Fal síkjára, merőlegesen a falra vagy egyéb egyedi megoldásokkal készítjük.

  A világító doboz gondoskodik arról, hogy céged felirata kitűnjön akár sötétben is. Kivitele viszonylag egyszerű, ami kisebb költséggel is jár, de a hatása annál erősebb. A megfelelő grafika kiválasztásával és a világítás használatával növelheti a reklám esztétikumát és értékét.

 • Zászló

  A reklámzászló az egyik leghatékonyabb és egyben legelterjedtebb reklámeszköz a piacon: magasságának és a nagyméretű lobogónak köszönhetően már távolról is jól értelmezhetővé, könnyen megjegyezhetővé és emlékezetessé teszi az általa átadni kívánt üzenetet.

 • Plakát

  Amíg régebben csak nagy tételben volt gazdaságos a különféle plakátokat rendelni egy reklámkampányhoz, a digitális nyomdatechnika gazdaságossá teszi a kis példányszámú rendelést - 1 darab plakát is kedvező áron nyomtatható.

 • Homokszórt fólia

  Klasszikus dekoráció kirakatokra, kül-, és beltéri üveg felületekre a homokszórt fólia, melyet plotterrel vágva (bármilyen mintával), vagy akár nyomtatva is szállítunk.

  Légcsatornás változatban is elérhető, melyet szárazon applikálva érhetsz el tökéletes végeredményt.

Kérj árajánlatot!